Szűrés

A(z) Direct One kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyre népszerűbb a streaming és az online tévézés

2021. szeptember 18. -

A Direct One TV szolgáltató 2021 augusztusában több, mint 3000 előfizetőjét kérdezte meg tartalomfogyasztási szokásairól. A kutatásból az derült ki, hogy a válaszadók fele naponta 1-3 órát tévézik, és a legtöbben filmeket és sorozatok néznek ez idő alatt. A válaszadók 77 százaléka a hagyományos tévézést részesíti előnyben, emellett 44 százalékuk a streamingszolgáltatók műsorait is figyelemmel követi.

Kulcsszavak: kutatás, Direct One
Tovább

Európai Canal+ sorozatokkal indít saját csatornát a Direct One

2021. július 11. -

A Direct One TV szolgáltató július 12-én elindítja saját TV csatornáját Direct One néven, melyen elsősorban egyedi, köztük exkluzív európai sorozatokat láthat a szolgáltató minden előfizetője. A csatorna indulásának napjától kerül műsorra a díjnyertes Baron Noir című francia politikai thriller, melyet további Canal+ gyártású izgalmas sorozatok és országos premierek követnek majd.

Kulcsszavak: Direct One
Tovább

Direct One előfizetéssel okoseszközöket lehet nyerni

2021. május 25. -

A Direct One TV szolgáltató meglepetéssel indítja a nyarat. 2021-ben nem csupán a csatornaválasztékát újította meg, de a digitális televíziózásban is élen jár.  Ráadásul akik most fizetnek elő a szolgáltatásra, sorsoláson vehetnek részt és értékes nyereményekhez juthatnak. 

Tovább